1 λεπτά ανάγνωσης
12 May
12May

Το πρόγραμμα "Τουρισμός Για Όλους", προϋπολογισμού 100 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! 


Πάροχοι/Καταλύματα:Οι εγκεκριμένοι πάροχοι, μπορούν να συνδεθούν για να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση & εξαργύρωση του e-voucher.

Πάροχοι/Τουριστικά Γραφεία:Οι εγκεκριμένοι πάροχοι, μπορούν να συνδεθούν για να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση & εξαργύρωση του e-voucher.

Σύνδεση

Δικαιούχοι:Παρακαλούμε συνδεθείτε στην εφαρμογή για να δείτε την οριστική κατάσταση της αίτησης σας:Δικαιούχοι evoucher για καταλύματα:Επιλέξτε κατάλυμα ΕΔΩ: ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ - ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ.Δικαιούχοι evoucher για Τουριστικά γραφεία:Επιλέξτε κατάλυμα ΕΔΩ: ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EVOUCHER ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣΣύνδεση


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.